Rekisteriseloste

Rekisteriseloste on Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen.

1. Rekisterinpitäjän nimi ja osoite

Emporium Distribution Oy
PL 15
20521 Turku

Y-tunnus: 2188789-4
Sähköposti: myynti(a)emporium.fi

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Marko Laine
Sähköposti: marko.laine(a)emporium.fi

3. Rekisterin nimi

Emporium Distribution Oy asiakasrekisteri

4. Tietojen käyttötarkoitus

Rekisteritietojen käyttötarkoitus on Emporium Distribution Oy:n ja asiakkaan välisen suhteen hoito ja ylläpito. Käyttäjärekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään markkinointiin, tiedottamiseen, asiakassuhteiden- ja yhteydenottojen hoitamiseen sekä muihin asiakassuhteen ylläpitoon liittyviin tarkoituksiin. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus perustuu henkilötietolain 8 §:ään.

5. Rekisterin tietosisältö

Emporium Distribution Oy:n asiakasrekisteri sisältää enimmillään seuraavat tiedot:

  • yhteystiedot (nimi ja yhteystiedot asiakkaan tavoittamiseksi)
  • palveluun tallennettu asiakaskohtainen tunnus ja salasana
  • asiakasta kiinnostavat tuotteet/tuoteryhmät
  • asiakkaan ostohistoria
  • markkinointilupa
  • tieto asiakassuhteen päättymisestä

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterinpitäjä rekisteröi ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa sähköisesti tai manuaalisesti rekisterinpitäjälle.

7. Tietojen luovutus

Emporium Distribution Oy ei luovuta tietoja ulkopuoliselle taholle.

8. Rekisterissä olevan tiedon poistaminen

Asiakas voi oma-aloitteisesti pyytää rekisterissä olevan tiedon poistoa tai se voidaan poistaa asiakassuhteen päättyessä. Lisäksi asiakkaan rekisterissä oleva tieto voidaan poistaa palvelun mahdollisen väärinkäytöksen vuoksi.

9. Rekisterin suojaus

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä sekä tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.

10. Evästeet

Käytämme evästeitä (cookies) verkkosivustollamme www.emporium.fi

Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka verkkosivu tallentaa tietokoneelle, tabletille tai matkapuhelimelle käydessäsi sivulla. Käytämme evästeitä sivuston käytön analysointiin, mainonnan kohdentamiseen ja mainonnan toimivuuden seuraamiseen digitaalisissa medioissa esim. hakukoneissa. Evästeet eivät sisällä henkilötietoja. Evästeitä ei luovuteta tai myydä kolmannelle osapuolelle.

Käyttämällä Emporium Distribution Oy:n verkkosivustoa hyväksyt evästeiden edellä kuvatun käytön. Voit välttää evästeiden käytön muokkaamalla selainohjelmasi asetuksia ja kieltämällä niiden käytön.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 22.11.2017 alkaen.

Verkkokauppa

Emporium Distribution Oy
PL 15
20521 Turku

p. 040-529 3930
myynti@emporium.fi
www.emporium.fi
2188789-4

Kauppa myy tuotteita yrityksille, julkisyhteisöille ja kuluttajille. Toimitamme tuotteita ainoastaan Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Maksupalveluna toimii Klarna Checkout, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, osamaksu, korttimaksu sekä verkkopankkimaksut.

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Klarna AB:n (Klarna AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm) ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt emporium yleiset ehdot.

Sopimusasiakkaillemme tarjoamme myös laskulle myynnin erikoisehdoin. Ota yhteys myyntiimme myynti@emporium.fi ja tiedustele lisää. 

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

Emporium Distribution Oy
PL 15
20521 Turku

p. 040-529 3930
myynti@emporium.fi
www.emporium.fi
2188789-4

Toimitustavat ja -kulut

Toimitamme tuotteet Matkahuollon kuljetuspalveluilla. Toimituskulut näkyvät ostoskorissa tilauksen teon yhteydessä.

Toimitusaika

Toimitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat pääsääntöisesti 2-5 arkipäivää. 

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Vaihto- ja palautusehdot

Painotuotteet ovat yksilöllisiä, joten vaihto- tai palautusoikeutta ei ole ellei tuotteissa ole havaittavissa valmistusvirhettä. Emme vastaa asiakkaan toimittaman painoaineiston virheellisyydestä johtuneista mahdollisista virheistä lopputuotteissa. Mikäli havaitset tilaamissasi tuotteissa teknisiä laatuongelmia ole yhteydessä myyntiimme myynti@emporium.fi
Materiaalien suhteen vastuumme rajoittuu materiaali- ja laitetoimittajien antamiin takuisiin sekä työn uudelleen tekemiseen veloituksetta ilman muita korvausvelvoitteita.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on vioittunut, kadonnut kuljetuksen aikana tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen myynti@emporium.fi tai postitse:

Emporium Distribution Oy
PL 15
20521 Turku

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, on toimituksesta tehtävä välittömästi reklamaatio Matkahuoltoon.

Tekijänoikeudet

Tilaaja vakuuttaa omistavansa kaikki oikeudet painettaviin ja tulostettaviin aineistoihin liittyen ja vastaa kaikista vahingoista ja vaatimuksista, jotka
aiheutuvat oikeudettomasta jäljentämisestä tai muusta käsittelystä.

Emporiumin asiakaspalvelu

Mikäli sinulla on kysymyksiä koskien verkkokauppaamme, tuotteita, tilaamista tai toimitusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen myynti@emporium.fi.